Yönetimin sezon sonunda gelmesi muhtemel transfer yasağını düşünerek omuzundaki sakatlığına rağmen transfer ettiği Evren, sakatlığının nüksetmesi üzerine sözleşmesini feshetti.

Uzun bir tedavi süreci sonrası iyileşen Evren'in Göztepe maçı öncesi yeniden sakatlandığını belirten Başkan Aslan Savaşan, "Kendisi ayrılmak istedi. Maç başı ücretle anlaştığımız için külfeti olmadı. Yolu açık olsun" dedi.

Cuma günü Menemen'de Gölbaşıspor'la karşılaşacak Altay'da bilet fiyatlarını kapalı 10, açık tribün 1 TL olarak belirleyen yönetim, taraftarlara destek çağrısı yaptı.

BÜYÜK ZİRVE YARIN

Altay'da geçmiş dönemlerde başkanlık görevini üstlenen isimler, yarın takımın kurtuluş mücadelesine destek vermek için bir araya gelip çözüm yollarını tartışacak. Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'ndeki zirve saat 16.00'da başlayacak. Altay'ın ve Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener'in yöneteceği toplantıya Başkan Aslan Savaşan, eski başkanlardan Erdoğan Tözge, Nafiz Zorlu, Erdinç Altınyeleklioğlu, Mehmet Erdoğan, Ahmet Taşpınar, Melih Tunç Tandoğan, Niyazi Konuşmaz ve Ömer Hızlıok davet edildi.