Üçüncü Lig 3. Grup'ta zirve mücadelesi veren Altınordu, 1-0 geriye düştüğü, kaleci Evren'in penaltı kurtardığı maçta Çorum Belediyespor'u deplasmanda Özkan Toprak ve Ozan Sol'un golleriyle 2-1 mağlup etti. 
6. dakikada Haydar'ın soldan pasında Kaan ceza sahasında topla buluştuğu anda gelişine yerden vurdu ve top kaleci Evren'in uzanamayacağı noktadan filelerle buluştu: 1-0.
8. dakikada Engin Güngör soldan altı pasa kesti, Coşkun Yılmaz vuramadı, araya giren Özkan Toprak affetmedi: 1-1.
10. dakikada ceza sahasına giren Halil İbrahim, Efe ile ikili mücadelesinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Volkan'ın kullandığı penaltı atışında kaleci Evren meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol edip gole izin vermedi. 
12. dakikada Özkan Toprak'ın taç atışından gelin topu Doğan Ateş içeriye çevirdi, Coşkun Yılmaz altı pasta uçarak kafayı vurdu, top yandan az farkla auta gitti.
32. dakikada gelişen ev sahibi takım atağında Serdar'ın ceza sahası dışından vurduğu sert şutu kaleci Evren çeldi.
35. dakikada Özkan Toprak sağdan arka direğe doğru kesti, Coşkun Yılmaz kale çizgisine çok yakın mesafeden kafayı vurdu, savunma tam çizgiden çıkardı. 
81. dakikada Efe sağdan getirdiği topla Özkan'ı buluşturdu, bu oyuncunun ceza sahasına gönderdiği topu düzelten Ozan Sol nefis bir plase yaptı: 1-2. 
Maç bu skorla sona erdi. n HM

Stat: Dr. Turhan Kılıççıoğlu
Hakemler: Oğuz Kaan Turan, Mustafa Canker, Erkan Yılmaz
Çorum Bld: Emrah - Haydar (Dk.78 Murathan), Halil İbrahim, İsmail, Volkan - Yiğitcan, İbrahim Ethem, Kaan, Serdar - Oğuzhan (Dk.85 İbrahim Sarı), Okan
Altınordu: Evren - Efe, Sinan Osmanoğlu, Murat, Gökhan Yılmaz - Engin Güngör (Dk.70 Ozan Sol), Emre, Doğan Ateş (Dk.46 Arif Morkaya), Mert Özkaptan (Dkb74 Gökhan Gümüşsu), Özkan - Coşkun
Goller: Dk.6 Kaan (Çorum Bld), 8 Özkan Toprak, 81 Ozan Sol (Altınordu)
Sarı kartlar: Yiğitcan (Çorum Bld), Doğan Ateş, Mert Özkaptan, Engin Güngör (Altınordu)

Genç Barış'ın başı yarıldı
ALTINORDU'nun genç file bekçisi Barış Türkmen, standart yüksekliğin bir hayli altında olan çıkış tünelinin demirine kafasını çarptı. Barış'a ilk müdahale sahada yapılırken, maçtan sonra ise dikiş atıldı.
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, yeni transferlerden Coşkun Yılmaz ve Doğan Ateş'i 11'de görevlendirirken, Gökhan Gümüşsu ve Arif Morkaya ile Timur Karagülmüz ise kadroda kendilerine yer buldu.
Altınordu'da Furkan Tuşik ile kaptan Yusuf, kat cezaları nedeniyle forma giyemedi. Eroğlu, Yusuf'un yerine Efe Karaoğlu'nu, Furkan'ın yerine ise yeni transfer Doğan Ateş'i oynatırken Ozan Sol'u kulübeye çekti.
Eroğlu, daha önce İzmir'de görev yapan Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ'a, İzmir'den getirdiği bir kutu kuru incir hediye etti.  Maçtan önce ise otelde Gökhan Yılmaz'ın doğum günü kutlaması yapıldı.