Kırmızı lacivertli yönetim, Koray Kaçınoğlu, Ozan Sol ve kaleci Cihan Topaloğlu'nun da oynayabilecekleri kulüplere kiralık verilmesini kararlaştırdı. Cihan, Tire 1922 ile anlaşırken, gurbetçi Koray'ın Almanya'ya dönmek istediği öğrenildi. Bu arada U-21 takımının kalecisi Erce Kardeşler'in de profesyonel yapılacağı bildirildi.

"TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Futbol Direktörü Murat Dizdar, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamayan Kaptan Murat Cömert için gelen teklifleri değerlendireceklerini belirterek, "Henüz kesinleşen bir durum yok. Bu konuyu kısa sürede netleştireceğiz" dedi.

Genç stoper Çağlar'ın formayı kapması, Yusuf Abdioğlu, Sinan ve Rıza'nın formda olması, 5 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan Murat Cömert'in kadroya girmesini zorlaştırdı. Üçü kiralık olmak üzere 7 oyuncuyu gönderen kırmızı lacivertlilerde Murat'ın ayrılacak 8'inci oyuncu olabileceği belirtidi.

CUMA GÜNÜ START

Altınordu, 2'nci yarı hazırlıklarına 9 Ocak Cuma günü Kuşadası'nda başlayacak. Kırmızı lacivertlilerin verilen 3 haftalık arada oynayacağı özel maçların ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ertelenen Fenerbahçe karşılaşmasının programı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kırmızı lacivertliler, bu arada forvet, forvet arkası, sağ ve sol bek, sağ ve sol kanata takviye yapacak. Yönetimin pazartesi gününe kadar kadroya şekillendirmeyi hedefliyor.