Kırmızı lacivertlilerin son transferleri 1461 Trabzonlu kanat oyuncusu Abdülkadir Parmak ile Menemen Belediyesporlu sağ bek Mazlum Demir, pasaport işlemleri yetişmediği için kafilede yer almadı. Altınordu, 25'i futbolcu olmak üzere 39 kişilik ekiple Düsseldorf üzerinden çalışmalarını yapacağı Hollanda'nın Arnhem kentine hareket etti. Kafilede oyuncuların yanı sıra teknik heyet, yöntici, medya, sağlık, beslenme ve destek personeli yer aldı.

Abdülkadir ile Mazlum'un önümüzdeki günlerde kampa katılacağı açıklanırken 22 Temmuz'da Hollanda 2'nci Ligi ekiplerinden Cambuur SC ile ilk hazırlık maçını oynayacak olan Altınordu, 26 Temmuz'da FC Den Bosch, 29 Temmuz'da ise FC Oss ile özel sınavlara çıkacak.

31 Temmuz'da İzmir'e döneceklerini belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Hollanda kampının çok verimli geçmesini bekliyoruz. Sadece bize ait tesiste, yüksek konsantrasyonla çalışacağız. Arnhem'de ülkemizi ve İzmir çok iyi temsil edeceğiz" dedi.

Altınordu'nun Hollanda kamp kadrosunda şu futbolcular katıldı:

"Erce Kardeşler, Murat Hocaoğlu, Ali Emre Yanar, Berke Özer, Sinan Osmanoğlu, Yusuf Abdioğlu, Yusuf Acer, Uğur Arslan Kuru, Emre Kara, Recep Yemişçi, Kerim Alıcı, Ozan Tahtaişleyen, Yusuf Yalçın Arslan, Arif Morkaya, Serkan Göksu, Erdoğan Yeşilyurt, Alican Özfesli , Berk Erel, Barış Alıcı, Sertaç Çam, Umut Sözen, Kenan Karışık, Göksu Türkdoğan, Fatih Aktay, Üstün Bilgi"