Üçüncü Lig 3.Grup'da devreyi 40 puanla 2. sırada bitiren ve İzmir'in profesyonel liglerdeki en başarılı takımı olan Altınordu, zorlu ikinci yarı maratonu öncesinde kadrosunda revizyona gidecek.

Transferle ilgili eylem planını hazırladıklarını, çok hızlı bir şekilde hareket ederek bunu uygulamaya koyacaklarını söyleyen Genel Müdür Murat Dizdar, 5 Ocak'a kadar her şeyin sona ereceğini belirtti. "Eksik bölgelerimizi biliyor ve tüm sezon boyunca devam eden izleme faaliyetlerimiz sayesinde de alternatifli bir transfer listesine sahibiz. 5 Ocak tarihinde şampiyonluk mücadelesi verecek kadro, eksiksiz olarak bizimle olacak" dedi.

Gümüşhane yenilgisini kazanca çevirmek gerektiğini de vurgulayan, takımın ilk yarıdaki performansını beğendiklerini sözlerine ekleyen Dizdar, "Çok kısa sürede komple bir takım kurarak yola çıktık. Sağladığımız maddi-manevi huzur ortamını, takımımızın yetenekli ve karakterli yapısıyla birleştirerek ligin ilk devresini iyi bir noktada tamamladık. 17 maçlık periyodun ilk 16 haftasını yenilgisiz geçerek önemli bir başarı elde ettik" diye konuştu.

89. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ


26 Aralık 1923'te kurulan Altınordu, 89. kuruluş yıldönümünü Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı'nda kutlayacak. Saat 10:30'da bir araya gelecek Altınordulular, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktıktan sonra kısa bir etkinlikle yeni yaşına girecek. Günün anısına, etkinliğe katılanlara 89 adet lisanslı fular ve şapka dağıtılacak.