Altınordu'da Eskişehir'de yapılan Spor Toto 3. Lig Play-Off karşılaşmaları sonrasında 2. Lig'e yükselmesinin mutluluğu yaşanırken, Kulüp Başkanı Mustafa Bilen, "Anlatılması mümkün olmayan bir mutluluk yaşadım. Bundan sonra sorumluluğumuz arttı. İzmir'i 2. Lig'de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize destek olan ve bu mutluluğu yaşatan oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
Profesyonel Şube Başkanı Şeref Erdik ise, bu mutluluğu ikinci kez yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade ederken, "Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Bize finaller öncesi destek olan Karşıyaka, Göztepe ve İzmirspor'a da teşekkür ediyoruz. 2. Lig'de takım kalıcı olup hedefimiz üst liglere çıkmak. Bunu başaracak güçe sahibiz" diye konuştu.

3 kulüp destek verdi
Altınordu'nun iki yıl aradan sonra yeniden 2. Lig'e yükselmesi Kırmızı-Lacivertliler kadar kendisine destek veren İzmir kulüplerini de mutlu etti. İdman yapacak yer konusunda sıkıntı çeken Altınordu'ya İzmirspor İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'nin kapılarını açarken, Eskişehir'de gece maçı oynamanın sıkıntısını ortadan kaldırmak isteyen ekibe ışıklandırmalı idman sahası olan Karşıyaka, yardım elini uzattı.
İzmir'deki son iki çalışmasını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapan Kırmızı-Lacivertlileri son olarak Göztepe taraftarı destekledi. Sarı-Kırmızılılar, Eskişehir'deki final maçına giderek Altınordu'ya tribün desteği verdi.
Teknik Direktör Yasin Çamtepe, bu desteklerin şampiyonlukta önemli bir adım olduğunu belirterek, "İzmirspor, Karşıyaka ve Göztepe'ye teşekkür ediyoruz. İzmir'in güçbirliği bizi bir üst lige taşıdı. Bu birlik beraberliğin büyüyerek sürmesini temenni ediyoruz" dedi.