Antalyaspor, Bucaspor'un Ümit Milli futbolcusu Kamil Ahmet Çörekçi'nin peşini bırakmıyor. Gaziantepspor'un istediği oyuncu için Antalyaspor yönetiminin Bucaspor'a 1 milyon 250 bin lira teklif ettiği, ancak Sarı-Lacivertli yönetimin Akdeniz temsilcisinden 1 milyon euro talep ettiği öğrenildi.
Bucaspor yönetimi, transferin önünü açamadığı için anlaşma sağladığı, takımla birlikte çalışmalara da katılan yabancı oyuncularını geri göndermek zorunda kaldı. Yönetim, Ümit Milli takımın bankoları arasında yer alan 19 yaşındaki sağ bek Kamil Ahmet Çörekçi için Antalyaspor yönetimi ile görüşmelerini sürdürmesine rağmen, futbolcu bugün sona erecek olan transfer döneminde anlaşma sağlanamaması durumunda ara transfer dönemine kadar Bucaspor'da kalacak.
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in yönetimine alınması için ısrar ettiği Kamil Ahmet Çörekçi için Antalyaspor yönetiminin rakamı biraz daha arttırması bekleniyor.
Bu arada U-17 Milli Takımı'ndan sakat dönen Salih Uçan'da yırtık tespit edilirken, genç oyuncunun en az 4 hafta forma giymeyeceği açıklandı.