Aydınspor 1923’lü taraftarlar kendilerine ayrılan kapasitenin üstünde Foça 11 Eylül Stadı’na gidince kendilerine ayrılan tribünlere sığmadılar. Tribünlere sığmayan taraftarlar maçı izleyebilmek için ilginç görüntüler oluştururken bazı taraftarlar maçı izlemek amacıyla deplasmana geldikleri otobüslerin üstüne çıktı.

Aydınspor 1923’ün iddiası ve Aydın şehrinin duyduğu şampiyonluk özlemiyle bu yıl her deplasmana giden Aydınspor 1923’lü taraftarlar, gittikleri deplasmanlarda tribünlere sığmıyor. Çine’de oynadıkları Çine Madranspor maçında yoğunluktan dolayı bulundukları tribün çöken ve 5 kişi yaralanan, Menemen Stadı’nda oynadıkları Çiğli Belediyespor maçında tribünleri çökme tehlikesiyle karşı karşıya kalan siyah-beyazlı ekibin taraftarları deplasman maçlarında benzer görüntüler yaşamamak için ilginç yöntemler geliştiriyor.

Deplasmana geldikleri otobüsün üstüne çıkarak maçı takip eden Aydınspor 1923 taraftarı Mehmet Beşparmak yaptığı açıklamada; “Takımımızı her şartta destekliyoruz. Bu yıl gitmediğimiz deplasman kalmadı. Ancak,bulunduğumuz ligden dolayı büyük stadlarda maçlar oynanmıyor. Deplasmanlara da kalabalık gidince tribünlerin çökme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyoruz. Çine’de tribün çökmüş ve 5 arkadaşımız yaralanmıştı. Menemen’de oynadığımız Çiğli Belediyespor maçında da tribünler çökme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.Bu hafta da Foça deplasmanında tehlikeyle karşı karşıya kalmamak için değişik yöntemler izledik. Kimimiz tel örgülerin arkasından, kimimiz tribünden, kimimiz zeminden maçı takip etti. Bizde maçı izleyebilmek için arkadaşımla birlikte deplasmana geldiğimiz otobüsün üstüne çıktık. Artık bu duruma bir çözüm bulunsun. Her gittiğimiz deplasmanda tehlike yaşıyoruz” dedi.