Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Universal, Türkiye'ye döndü. Gece geç saatlerde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na özel bir uçakla gelen Sarı Melekler, çok sayıda taraftarın coşkusuyla karşılandı. Havalimanı çıkışında meşaleler yakan ve tezahüratlarda bulunan Sarı-lacivertli taraftarlara bayan voleybolcular da eşlik etti. Şampiyonluk kupasıyla ile birlikte tezahüratlarda bulunan Fenerbahçeli voleybolcular uzun süre başarılarını kutladılar. Ardından otobüse geçen Sarı-lacivertli oyuncular otobüsün önünü kapatan taraftarlarla şampiyonluk kutlamalarına devam etti.

Sarı-lacivertli taraftarlar, doğum gününde final maçına çıkan ve kupayı kaldıran Fenerbahçe Universal oyuncusu Duygu Bal'a ''İyi ki doğdun Duygu'' şeklinde tempo tuttular.

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Fenerbahçe 3 senedir bu kupanın peşindeydi. İnşallah daha iyi performans göstererek yeni kupaların peşinde olacağız. Çok iyi bir maç çıkardık. Oyuncularımızı ve teknik kadroyu tebrik ediyorum. Orada bize destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz bu kupa bütün Türkiye'ye armağan olsun" dedi.
Takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu ise şampiyonluk kupasıyla birlikte verdiği röportajda, "Söz verdiğimiz gibi yurdumuzu kupayla döndük. Bütün camiamıza bu kupa armağan olsun" ifadelerini kullandı.

POLİS İLE TARAFTARLAR ARASINDA ARBEDE


Bu arada Fenerbahçeli voleybolcuları karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havaalanına gelen Sarı-lacivertli taraftarlarla polis arasında arbede yaşandı. Polisin biber gazı sıktığı taraftarlar güvenlik ekiplerine taş atarak karşılık verdi. Polis ekiplerinin sıktığı biber gazı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün içine de girdi. Olaylar daha fazla büyümeden engellendi.