Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımının başarılı sonuçlar almayı sürdürdüğünü belirterek, "Teknik heyeti ve sporcularına inandıklarını ve bu yarışta başarılı olacaklarına ne kadar emin olduklarını ifade ederken bize tepki gösterenlerin de bugün bizlerle aynı noktaya gelmiş olduğunu görüyoruz" dedi.


"BAŞARILARIMIZ BAZI KESİMLERİ RAHATSIZ EDİYOR"


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımının başarılarının bazı kesimleri rahatsız ettiğini ve rahatsızlık duyanlarında maalesef çeşitli senaryolar ürettiğini söyledi. Ayrıca Yıldırım, geçen ay içerisinde,kulübe atılmaya çalışan her iftiraya Şekip Mosturoğlu'nun sözcülüğünde gerçekleştirilen basın toplantısı ile gereken cevapların verildiğini vurgulayarak,"Fenerbahçe Spor Kulübü, asla içine çekilmeye çalıştığı tuzaklara düşmeyecektir. Bu uzakları kurgulayanların, kazdıkları kuyulara düştüklerini, tüm spor kamuoyu yakın zamanda görecektir" dedi.


"TARAFTARIMIZ DİKKAT ETMELİDİR"

Başarının, inanç ve sabrı gerektiren bir süreç olduğunu söyleyen Yıldırım, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak adına, kenetlenmiş olarak Fenerbahçe'nin yoluna devam ettiğini ve Fenerbahçe camiasının da, takımının başarılı olacağına sonuna kadar inandığını söyledi. Yıldırım bu noktada taraftarlara seslenerek, "Üzerinde önemle durmak istediğim bir konu, taraftarlarımızın küfür ve kötü tezahürat konusuna dikkat etmeleri gerektiğidir. Şampiyonluk hedefine kilitlenmiş ve inanmış olan takımımızın, motivasyonunu kaybetmemesi ve bu yolda emin adımlarla yürümesi, taraftarımızın sonsuz desteği ile mümkün olacaktır" dedi.

Yıldırım, takımın ligdeki geri kalan maçlarında sahaya yalnız çıkmaması, sahanın kapanmaması adına, taraftarımıza büyük görevler düşmektedir diyerek sözlerine şöyle devam etti:
"Taraftarlarımız Beşiktaş, Konya, Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarında gösterdiği hassasiyeti lig sonuna kadar sürdürmelidir. Kendilerine gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ederken bu zorlu süreçte yapılacak bir hatanın bedelinin, çok ağır olabileceğini ve tüm taraftarlarımızın, bu konuya dikkat etmelerini, önemle belirtiyorum."


"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK VE EN DEĞERLİ ŞİRKETLERİ ARASINDA YERİMİZİ ALDIK"


Aziz Yıldırım başyazısında, kalıcı başarıların, güçlü mali yapı ile elde edilebileceğini, her fırsatta dile getirdiğini hatırlatarak, "Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ile göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, mali açıdan güçlü bir Fenerbahçe yaratmak adına çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bugün, her branşta elde ettiğimiz ulusal ve uluslararası başarılar ile bu çalışmalarımızın meyvesini alırken; Kulübümüz, finans sektöründe de önemli ilerlemeler kat ediyor. Kulübümüzün, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören Fenerbahçe Sportif A.Ş. hisseleri, İMKB'nin en güçlü 30 şirketinin bulunduğu İMKB 30 Endeksi Şirketleri arasına girdi. Türkiye'nin en büyük spor kulübü olarak; Türkiye'nin en büyük ve değerli şirketleri arasında da yerimizi aldık. Mali alanda yaşanan bu gelişmeler, Kulübümüzün geleceğinin teminat altına alındığını bizlere göstermektedir. Bu başarılarımızla, mutluluk ve gururu bir arada yaşıyoruz" diye konuştu.