Altınordu'nun başına geçen eski yönetici Seyit Mehmet Özkan'ın ayrıldığı dönemde halı saha çimlerinin bile haczedildiği, geçmişten gelen futbolcu, teknik adam ve diğer alacakların sürekli önlerine çıktığı ortamda, Süper Lig'den sadece üç maç uzakta olduklarını vurgulayan Bektur, "Bu tabloyu yaratan futbolcu ve teknik adamlarla gurur duyuyorum. Bu ekibe tekrar Süper Lig'de yer almak çok yakışacak" dedi.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de yer aldığı 2010-11 sezonunda yapılan hataların, sarı-lacivertli kulübü ve camiayı çok yıprattığını da hatırlatan Bektur, "Belki başka bir kulüp olsa, paraşütsüz dibe vurabilirdi. Bizim tekrar devler arenasına dönme noktasına gelmemiz önemli bir çabanın ürünü. Kadromuzun büyük ölçüde korunup, Mehmet Batdal ve Erkan gibi efsanevi başarıyı elde eden oyuncuların geri dönüşü, başta teknik direktör Sait Karafırtınılara olmak üzere tüm ekibe hissettirilen güven bizi zirveye ortak etti. Umarım sonu da yine güzel olacak" şeklinde konuştu.

EFE SERBEST KALMAZ

Başkan Mehmet Bektur, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle, sözleşmesinin tek taraflı feshi için TFF'ye başvuran Efe'nin parasını, en kısa süre içinde yatıracaklarını açıkladı. İki sezondur sarı lacivertli formayı giyen 1990 doğumlu stopere, 250-300 bin TL civarında borçları olduğunu söyleyen Bektur, "Para ödendikten sonra bonservisini belirleriz. Talibi varsa bile, play off bitmeden kimseyle pazarlık etmeyiz. Olay bundan ibaret" ifadesini kullandı.