Son yıllarda büyük bir hız ile gelişmekte olan teknoloji yaşamın her alanında kendisine en etkin şekilde yer buluyor. Özellikle de günümüz modern teknolojisinin akıllı teknolojik cihazları ile birlikte yaşamın her alanında internete son derece pratik ve kolay bir şekilde erişim sağlayabilme imkanı bulunuyor. Bu neden ile de günümüz modern çağında internet yaşamın her alanında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Yaşamın her alanında sağlamakta olduğu önemli kolaylıklar ve avantajlar nedeni ile de internet teknolojisi çok sık bir şekilde birbirinden farklı amaçlar doğrultusunda kullanılıyor.

Son dönemlerde internet teknolojisi en önemli kitle iletişim araçlarının başında geliyor. Özellikle de insanların haber alma konusunda internet teknolojileri ile yakaladıkları önemli avantajlar, haberlerin modern çağda internet teknolojisi ile takip edilmesine yol açıyor. Bu durumda günümüz modern teknolojisi ile birlikten internet üzerinde habere dair oldukça geniş bir hizmet alanının oluşmasına neden oluyor. Özellikle spor haberlerinin en anlık şekilde takip edilebilmesinde internet teknolojisinin sağladığı oldukça önemli avantajlar bulunuyor.

Her futbol sevdalısının tuttuğu kendi takımına özel bir portal içerisinden en yeni transfer haberlerini, en güncel kulüp içi haberlerini ve çok daha fazlasını kolay bir şekilde bulabilmesine yardımcı oluyor.  Bu kapsamda sadece Beşiktaş için hazırlanmış ve her sayfası ile sadece Beşiktaş haberleri sunan bir platform üzerinden Beşiktaş’taki en yeni gelişmelere ilişkin olarak güncel ve ayrıntılı bilgiler alabilmek artık çok daha pratik bir hale geliyor. Bu nedenle de günümüzde yoğun şekilde Beşiktaşlı taraftarlar tarafından kullanılıyor.

En güncel Beşiktaş haber internet üzerinden, akıllı cihaz teknolojileri sayesinde internetin bulunduğu her yerdeki Beşiktaş sevdalılarına ulaştırıyor. Transfer haberleri, kulüp içi haberler ve yeni stat Vodafone Arena Stadı için en yeni gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgilere internet kolaylığında erişim sağlanabiliyor.