Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı’ndaki ilk maçını ligin 6. haftasında Elazığspor ile oynayan Göztepe, sezonun en önemli maçını da yine aynı statta çıkacak. Sarı-Kırmızı ekip ile Boluspor arasındaki play-off ilk karşılaşması, Perşembe gecesi saat 21.30’da Bornova Stadı’nda oynanacak. Göztepe, Bolu’daki ikinci maça en avantajlı şekilde çıkmak için gerekli olan skoru elde etmek için mücadele edecek.
 

Bornova sokakları bayraklarla donatılacak

Bornova Belediyesi de her zaman olduğu İzmir’in Süper Lig hasretine son verilmesi yolunda Göztepe’nin yanında olacak. Bornova Stadı’nda oynanacak sezonun en önemli karşılaşması için tüm hazırlıklarını yapan Bornova Belediyesi, ilçenin dört bir yanını sarı-kırmızı bayraklarla donattı.

 

İzmir için Göztepe’nin yanında olmalıyız


Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir’in en üst liglerdeki iki takımına sezon boyunca en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, “Gönül isterdi ki; Göztepe ve Altınordu doğrudan Süper Lig’e çıksın ama olmadı. Altınordu Play-Off’u son anda kaçırdı. Göztepe’nin ise bu şansı sürüyor. Dileğimiz bu sezon Göztepe’yi Süper Lig’e çıkması. Bunu başarırsak arkası gelecektir.  Bu hedef doğrultusunda İzmir olarak sarı-kırmızılıların yanında olmamız gerekiyor” diye konuştu.
 

Büyükşehir’den Güzelyalı’ya dev ekran


Bu arada İzmir Büyükşehir Belediyesi, biletlerin tamamın tükendiği Göztepe-Boluspor maçı için Güzelyalı’ya dev ekran kuracak. Stada gidemeyecek olan futbolseverler, coşkuyu Güzelyalı’da yaşayacak.