Bucaspor'da Sercan Kaya, Trabzonspor ile anlaşırken, Erkan Taşkıran'a da Bursaspor, Gençlerbirliği ve Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun talip olduğu öğrenildi.
Alacakları nedeniyle kulübü TFF'ye şikayet ettikleri için ligin son haftalarında yönetim tarafından kadro dışı bırakılan oyunculardan Sercan Kaya için Bucaspor ile Trabzonspor yönetimlerinin anlaşmaya vardığı bildirildi. Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, Sercan'ın bonservis bedelini 500 bin lira olarak belirlediklerini, bu rakamın içerisinden oyuncunun kulüpten olan alacağını 240 bin liranın çıktıktan sonra, 260 bin lira da kulübün kasasına gireceğini belirtti.

Erkan için resmi teklif yok
Bu arada Erkan Taşkıran için Süper Lig'den üç kulübün adının geçtiğini kendilerinin de duyduğunu, ancak kulübe resmi bir teklif gelmediğini söyleyen Şeref Üstündağ, "Teklif geldiği zaman bunu değerlendiririz" dedi.
Bucaspor yönetiminin Sercan'a yaptığı teklifi Erkan'a da yaptığı ve bu oyuncunun alacaklarını silmesinin ardından kulübe bir miktar bonservis bedeli getirmesini istediği öğrenildi.

İzzet'e telif yapılacak
Bucaspor'da geçtiğimiz sezon takımın Süper Lig'e yükselen kadrosunda yer alan ve daha sonra Göztepe'ye transfer olan İzzet Kaya, tekrar Sarı-Lacivertli ekibin transfer listesine girdi. Tecrübeli oyuncuyu tekrar Bucaspor'a kazandırmak için harekete geçen yönetim, İzzet ile görüşerek Bucaspor'a dönmesi için ikna etmeye çalışacak.