Sivas Belediyespor karşılaşmasından önce deplasmanda 3-1 kazandıkları Kocaeli Birlikspor maçında mükemmele yakın bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Kayışlı, "Pazar günkü maçta oyuncularımızı tanıyamadım. Herkes etkisizdi. Kocaeli Birlikspor karşısındaki takım yoktu. Beraberliğe çok üzüldük" diye konuştu.


Play off için çekiştikleri rakipleri Hacettepe, Amed Sportif, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremediklerini belirten Başkan Kayışlı, "Sivas Belediyespor'u yenseydik, şu an play off potasında olacaktık. Önemli bir fırsatı kaçırdık. Ancak takımımız kaliteli oyunculardan kurulu. Mutlaka toparlanacağımıza inanıyorum. Evimizde beklemediğimiz kayıplar verdik" dedi.

Bucaspor, sahasında oynadığı Fethiyespor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarını kaybederken, bir tek Ofspor'u mağlup edebildi.

SERKAN'DAN BURAK'A "GEÇMİŞ OSUN"

Bucaspor'un 21 Eylül'de Ziraat Türkiye Kupası 1'inci Eleme Turu'nda karşılaştığı Sivas Belediyespor maçında kafatası çatlayan golcü Burak, kendisini sakatlayan kaleci Serkan Demirkol ile dünkü maçta bir araya geldi. Karşılaşmanın 44'üncü dakikasında Serkan'ın dizinin gelmesiyle acılar içinde yerde kalan ve baygınlık geçiren Burak, henüz sahalara dönemedi. Serkan, dönkü maçta genç futbolcunun yanına gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Pozisyon gereği Burak'a sert müdahalede bulunduğunu belirten kaleci Serkan, "O an çok üzüldüm. İstemeden yaptığım bir hareketti. Kendisi çok şükür iyileşmek üzere. Burak'tan özür dilerim" dedi. Burak da futbolda bu tür sakatlıkların yaşandığını dile getirerek, "Serkan'a teşekkür ederim. Bir an önce formama kavuşacağım günü bekliyorum" diye konuştu.