Play-off yarışındaki iddiasını sürdürmek için pazar günü Kartalspor deplasmanından üç puanla dönme hesapları yapan Bucaspor'da hücum hattının önemli ismi Yasin Avcı'nın sakatlığı keyifleri kaçırdı.
Sağ arka adalesinde gerilme tespit edilen tecrübeli futbolcunun İstanbul'a götürülmeyeceği açıklandı. Ankaragücü randevusunda köprücük kemiği kırıldığı için sezonu kapatan Zafer'in yokluğunda Yasin'i kullanmayı planlayan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Kartal randevusu için yeni arayışlara girdi.
Cezaları sona eren Mehmet Batdal ve Umut'un ilk onbire monte edecek genç teknik adamın, genç yıldız Mehmet İncebacak'tan faydalanması bekleniyor. Bu arada hafif sakatlıkları bulunan Alparslan ve Aykut'un ise takımla çalışmalara başladığı açıklandı. 

3 puanla döneceğiz

Öte yandan Bucaspor'un basın sözcüsü Cumhur Kaynar, yaptığı açıklamada, Ankaragücü beraberliğinin ardından bu hafta Kartalspor'a konuk olacaklarını, karşılaşmanın hazırlıklarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi. Müsabakanın her iki ekip için de çok önemli olduğunu kaydeden Kaynar, "Her iki ekibin sıralamadaki yeri açısından önemli bir müsabaka oynanacak. Biz her maçımızda olduğu gibi Kartalspor karşısına da galibiyet için çıkacağız. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Deplasmandan 3 puanla döneceğimize inanıyoruz. Kartalspor galibiyetini yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan kaptanımız Zafer'e hediye etmek istiyoruz" diye konuştu. 
Bucaspor, Kartalspor'la ligin ilk devresinde İzmir'de oynadığı karşılaşmayı 1-0 galip tamamlamıştı.