Sarı lacivertli ekibin başında 5 maça çıkan genç teknik adam, bu süreçte 23 farklı futbolcuya forma verirken, sadece kaleci Ömer, sağ bek Sancar orta saha Ferhat ve sağ kanat Emre'yi sürekli 11'de oynattı. Sürekli arayış içinde olan Kaya bu 4 oyuncunun dışında Batuhan, Burakcan, Mehmet, Melih, Erkan, Onur, Tahacan, Yasin, Anıl, Berkant, Berkin, Ahmet, Hasan, Adil, Furkan, Abdullah, Burat, Deniz ve Alper'e şans tanıdı. Ömer, Ferhat ve Sancar 5 maçın tamamında 90 dakika oynayarak Kaya'nın en güvendiği isimler oldu.

Takımıyla şu ana kadar 20 gün çalıştığını belirten Suat Kaya, en kısa zamanda ideal tertibi bulacağını söyledi. Maç trafiğinin yoğunluğu yüzünden kadroyu yeterince tanıyamadığını dile getiren Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uzun zamandır hem hafta içi hem de hafta sonu maç var. Antrenmanlarda oyuncularla vakit geçirecek fırsatı bulamadım. Herkesin performansını maçta görmek istedim. Bazı kesim doğru yaptığımı bazıları ise riske girdiğimi söyledi. Sonuçta önemli bir mesafe kattettik."

Pazar günü iç sahada oynayacakları Eyüpspor karşılaşmasını kazanıp çıkışı sürdürmeyi planladıklarını ekleyen Suat Kaya, taraftarın keyfile izleyeceği Bucaspor'un yola çıktığını ifade etti.