Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Bucaspor'un Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, "Amacımız İzmirli sporseverlere Bucasporumuzun ligde bulunduğu yeri hak etmediğini kanıtlamak olacaktır" dedi.

Yaykıran, yaptığı açıklamada, sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek futbolcuların yerine sahada yer alacak gençlerin arasında tatlı bir forma rekabeti bulunduğunu, bu gençlerin Türkiye'nin futbol vitrinine çıkmak ve kendilerini Fenerbahçe karşısında göstermek istediğini söyledi.

Bu maçta formayı hak eden birçok genç futbolcunun tercihinde teknik heyetin zorlanacağını ifade eden Yaykıran, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çalışmalarımız çok iyi şekilde devam ediyor. Oyuncumuz Torric Jebrin, Fenerbahçe'ye gol atacağı konusunda hocamıza söz verdi. Yıldız oyuncumuz oynayacağı 4. resmi maçında 3. golünü atmanın sabırsızlığı içinde. Güçlü altyapımızdan yetişmekte olan çocuklarımızın takıma girmesiyle Bucaspor  liglerimizin sürekli parlayan yıldızı olacaktır. Sporda istikrarlı başarıyı yakalamak ilkemizdir. Bilet satışlarında gördüğümüz canlılığı dikkate alarak İzmir'de sezonun en kalabalık seyircili maçını oynayacağımızı düşünüyoruz. Pazar günü havanın da güzel olması nedeniyle Atatürk Stadı'nın büyük bir kısmının dolacağını tahmin ediyoruz. Amacımız İzmirli sporseverlere Bucasporumuzun ligde bulunduğu yeri hak etmediğini kanıtlamak olacaktır."