Bucaspor teknik direktörü Mustafa Bahadır, yaptığı açıklamada, ikinci devreye deplasmandaki Kahramanmaraşspor galibiyetiyle başladıklari için mutlu olduklarını belirterek, rakiplerinin karşılaşmayı ligdeki konumu nedeniyle "kurtuluş maçı" olarak gördüğünü belirtti. Bahadır, "Oyuncularımız ligdeki konumu nedeniyle rakibi hafife aldı, maça tam konsantre olamadık. Ancak ikinci yarıda bunu üzerimizden attık. Sonradan oyuna girenlerin de katkısıyla maçı kazandık. İkinci yarıdaki iyi oyunumuzla galibiyeti hak ettik" dedi.

Ara transfer döneminde forvet hattına ve sol açık mevkisine birer oyuncu talep ettiklerini belirten Bahadır, "Bu konuda beklemedeyiz. Ricketts'ın da sakatlığı nedeniyle forvet hattında sıkıntımız ortaya çıktı. İçimizden bir şeyler bularak sonuca gitmeye çalışıyoruz. Ricketts 2 hafta daha takımdan uzak kalabilir" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 üstünlük kuran ve daha sonra kalesinde 1 gol daha görmesine rağmen müsabakayı 4-2 galip tamamlayan Bucaspor'da 2 gole imza atan Zafer Çevik ile 1 gol kaydeden Emre Şahin bu sezon ligde 4. gollerine ulaştı. Takımının son golünü atan Mehmet İncebacak ise bu sezon ilk golünü attı. Genç oyuncu ligdeki son golünü geçen sezon yine deplasmanda Boluspor'a karşı bulmuştu.

Dünkü karşılaşmada sarı kart gören Luiz Henrique, gelecek hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.