Geçen hafta federasyona başvuran Berkin, Burakcan ve Tahacan'ın ardından bugün de Erkan, Ferhat, Deniz, Yasin, Batuhan ve kaleci Ömer paraları ödenmediği gerekçesiyle şikayette bulundu. 9 futbolcunun kulüpten yaklaşık 400 bin TL gecikmiş alacağı olduğu bildirildi.

Altı futbolcunun Futbol Federasyonu'na başvurduğunu doğrulayan Başkan Çetin Kayışlı ise sorunu çözeceklerini söyledi. Geçen sezonun ilk yarısında 15 futbolcunun TFF'ye başvurduğunu hatırlatan Başkan Kayışlı, şöyle dedi:

"Yabancı futbolcular hariç 13 yerli oyuncumuza paralarını ödedik ve onların takımda kalmasını sağladık. Bu sezon da kimsenin sersbest kalmasına izin vermeyeceğiz. Ödeme yapacağımız bazı futbolcuları ise satış listesine koyacağız."

DENİZ'DEN ÇILDIRTAN PAYLAŞIM

Bucaspor'da son 2 maçtır 18 kişilik kadroya alınmayan ve devre arasında gönderilmesi beklenen santrfor Deniz Pero'nun sosyal medya hesabında Göztepeli taraftarların tezahüratlarını paylaşması, Bucasporlular'ı çıldırttı. Genç futbolcu Facebbok hesabından sarı -kırmızılıların geçen hafta 1461 Trabzon ile oynadığı maçta yaptığı tribün şovlarını görüntüledi. Bucasporlu taraftarlar, Deniz'e sert tepki gösterirken artık oynatılmaması gerektiğini öne sürdüler.