Sezonu 52 puanla tamamlayıp, 53 puanlı 1461 Trabzon'un play off'ten çekilmesiyle dördüncü basamağa tırmananan Bucaspor, çift maç eleminasyon sistemine göre oynanacak eşleşmede ilk maçı deplasmanda, turu geçecek takımın belirleneceği ikinci maçı ise kendi evinde oynamanın avantajına sahip olacak.

Normal sezonda Torku Konyaspor deplasmanında 2-0 deviren, kendi sahasında ise rakibine 1-0 mağlup olan sarı lacivertliler, kritik eşleşmede kendi iç saha performansına güveniyor. Bucaspor, çıktığı 17 deplasman maçında 22 puan toplarken, kendi sahasında ise 30 puan aldı. Torku Konyaspor ise deplasmanda 26, kendi evinde ise 22 puanlık performansla biraz daha geride kaldı.

Bu eşleşme, iki ekibin yollarını bir kez daha kesiştirdi. Bucaspor'un ikinci sırayı alarak Süper Lig'e çıktığı 2009-10 sezonunda, Torku Konyaspor, play off'tan devler arenasına gelmiş, ancak her iki ekip de 2010-11 sezonunda tekrar PTT 1'inci Lig'e dönmüştü.

OTOBÜSLERİ TAŞLANDI


Bucaspor'un 2-0 mağlup olduğu Denizlispor deplasmanından dönüşte takım otobüsünün Buharkent civarında taşlanması, sarı lacivertli yönetimi öfkelendirdi. Futbolculardan Berkay'ın başından, Yasin'in ayağından, Asbaşkan Adnan Dolma'nın ise elinden yaralandığı olaylarla ilgili Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, "Çok çirkin bir saldırı. Biz düşman mıyız? Ortada en ufak bir gerginlik nedeni yokken bu yapılanları anlayamıyoruz" dedi.

3 BUCASPOR TARAFTARI GÖZALTINDA

Jandarmanın havaya uyarı ateşi açarak durdurduğu olaylarda üç Bucaspor taraftarı da gözaltına alındı.