Yöneticilerin de katıldığı toplantıda, "Birileri kenara çekildi gitti. Destek vermiyorlar, bari köstek olmasınlar" sözleriyle Mehmet Bektur’u ima eden Başkan Kaya, "Ciddi saldırılarla karşı karşıyayız. Hedef gösteriliyoruz. Başarısız olmamızı isteyenler var. Ama başarılı olamayacaklar" diye konuştu.

Sosyal medya üzerinden eleştirelere hedef olduklarını, bazı çevrelerin ayak oyunlarıyla kendisini ve ekibini yaralamaya çalıştığını sözlerine ekleyen Başkan Kaya, daha sonra şunları söyledi:

"Bunlar bizlere, (çapulcu) diyecek kadar hadsizleştiler. Yönetimimize 3 ay ömür biçtiler. Çalışanına 4 ay hiç ödeme yapmamış bir kulübün 3 aylık açığını kapattık. Bu sıkıntılar bitecek. Savaş ve rant peşinde koşanlar hadlerini bilip otursun. Bu külübü tekrar batıramayacaklar. Kale gibi duvar ördük."

BEŞİKTAŞ İÇİN GERİ SAYIM

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü kademe mücadelesinde perşembe günü saat 20.30’da Atatürk Stadı’nda Beşiktaş’ı ağırlayacak Bucaspor’da geri sayım başladı. Kale arkası 15, açık 50, kapalı ribün 75 TL’den satılan biletlere yoğun ilgi gösterildiği bildirildi. Sarı lacivertli ekibin hafta sonunda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmayı dikkate alan teknik direktör Mustafa Bahadır’ın sahaya farklı bir kadro süreceği öğrenildi. Başkan Hüsnü Kaya, "Futbolumuzu herkes alkışlayacak. Tur hayal değil" dedi.