Başkan Kaya, güçlü bir liste ile yeniden aday olacağını belirterek, "27 Mayıs 2014'teki kongrede aday çıkmayınca listemi 1 saatte oluşturdum. O şartlarda ne yazık ki kulübe hiçbir katkı sağlayamayan isimleri yönetime almak zorunda kaldım. Ancak bu sefer çok titiz davranarak, güçlü bir yönetimle genel kurula gireceğim" diye konuştu.

Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın desteğini aldığını ifade eden Kaya, "Başkanımız arkamızda duracağını söyledi. Önceliğimiz eski yabancılara olan borçlardan kurtulup, transfer yasağını kaldırmak. Ardından takımın dağılmasını önleyerek, Süper Lig için iddialı bir konuma gelmek. Benim taraftarla sorunum yok. Beni eleştirenler maça dahi gelmiyor" dedi. Listesini büyük ölçüde oluşturduğunu söyleyen başkan adayı Çetin Kayışlı da "Bucaspor için elimi taşın altına koymaya hazırlanıyorum" ifadesini kullandı.

BEKTUR'A BASKI SÜRÜYOR

Genel kurulda aday olmayacağını açıklayan eski Başkan Mehmet Bektur'a camiadan baskı devam ediyor. Daha önce görev yaptığı yöneticilerin ısrarına rağmen işlerinin yoğunluğundan dolayı başkanlık görevine sıcak bakmadığını yineleyen Bektur'un, yakın çevresinden bir ismi genel kurulda aday göstermesi ihtimaller arasında yer alıyor.

GÖKHAN SAKATLANDI, MEHMET ZEHİRLENDİ

Kongre telaşının yaşandığı Bucaspor'da cumartesi günü oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi stoper Gökhan sağ dizinden sakatlanırken, Mehmet İncebacak zehirlendi. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, iki oyuncunun 2 gündür idmana çıkmadığını belirterek, "Futbolcularımızın maça kadar iyileşmesini umuyorum. Orduspor'dan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'uda yenip tırmanışımızı sürdüreceğiz" dedi.