Spor Toto 2'nci Ligi takımı Bucaspor'un Başkanı Kayışlı'nın İlker Seven'le yapılan görüşmeden haberdar olduğunu iddia eden Sait Demir, "Asıl Çetin Kayışlı yönetime danışmadan hareket ediyor. Kimseye sormadan teknik adam getirmeye çalışıyor, kulübü istismar ediyor. Kendisini istifaya davet ediyorum" dedi. Kulübün çok kötü yönetildiğine dikkat çeken Sait Demir, daha sonra şu iddialarda bulundu:

"23 kişilik yönetim kurulunda yer alan arkadaşların büyük bölümü Çetin Kayışlı ile bu işin yürümeyeceğine inanıyor. En kısa sürede kongreye gidip kulübün yeni bir yönetimle sezona başlamasını sağlamak zorundayız. Genel kurul yanlısı olan arkadaşlarla görüşüp, bu konuda gerekeni yapacağız. Kayışlı Bucaspor'un iyiliği için görevi bırakmalı."

Başkan Çetin Kayışlı ise Sait Demir'in açıklamalarına cevap vermeyeceğini söyledi.

EMRE'DE AYRILDI

İç transferde sözleşmesi sona eren stoper Kadir Bilimlier'i Tire 1922 Spor'a kaptıran Bucaspor'da sağ kanat oyuncusu Emre Şahin'de Ankaragücü'ne transfer oldu. Başkan Çetin Kayışlı, tecrübeli futbolcuya şartlarını sunduklarını, ancak anlaşma sağlayamadıklarını açıkladı. Mukaveleleri biten orta saha oyuncuları Burakcan ve Mehmet İncebacak'la da görüşmelerin sürdüğü bilgisini veren Başkan Kayışlı, "İki futbolcuya teklifimizi ilettik. Beklemedeyiz" dedi.