Karşıyaka'nın bugün yapılacak genel kurulu öncesinde Başkan Hüseyin Çalışkan, yönetim listesini belirledi. Kulübün kuruluşunun 100. yılında Süper Lig hedefini ıskalamak istemeyen Hüseyin Çalışkan, bugün genel kurulun onayına sunacağı yeni yönetim listesini hazırladı.
Hüseyin Çalışkan'ın yeni yönetimde Nazım Torbaoğlu ve Mehmet Peköz'e önemli görevler vereceği ve bu ikilinin futbol ve basketbol şubelerine birlikte bakmaları bekleniyor. Voleybol şubesine ise Şeref Tufanyazıcı'nın bakacağı belirtildi. Eski başkanlardan Coşkun Keskiner'in mali işleri üstleneceği öğrenildi.

Yönetimdeki isimler
Yönetimde ayrıca İspanya'nın Bilbao kentinde yaşayan Volkan Özsökmen'in ilk kez yer alacağı, geçen dönem futbol şubede görev yapan Celalettin Doğanalp ve Mustafa Özçakar'ın da futbol altyapı şubesinde yer alacağı belirtildi. Çalışkan'ın listesinde voleybol takımına geçen sezon ciddi maddi katkılar sağlayan Azad Yeşil ile daha önce kulüpte başkanlık görevinde bulunan Seyhan Evlioğlu'nun da yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.
Çalışkan'ın yönetimindeki diğer isimler ise şöyle: Gökhan Şensan, Cem Karagözlü, Doğan Hüner, Tamer Ustaoğlu, Özgür Aris, Mustafa Başman, Onur Okumuş, Ufuk Kele ve Haydar İnanç.

29 Haziran'da topbaşı
Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal, Antalya'da Pro-lisansı kursuna katılırken, yardımcıları yabancı oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Yeşil-Kırmızılılar önümüzdeki ay transferi tamamlayıp 29 Haziran'da topbaşı yapmayı planlıyor. Kongre sonrası transferin hareketlenmesi beklenirken Karşıyaka'nın kamp için son 2 sezonda olduğu gibi Isparta Davraz'ı tercih edeceği öğrenildi.