Arjantinli Hector Cuper'le yolları ayıran, yerine gelen Cevat Güler'den de beklediği performansı alamayan Karadeniz temsilcisinin, Karşıyaka'da yıldızı parlayan Arslan'a ciddi bir teklif sunduğu ifade edildi.

Karşıyaka'la sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olmasına rağmen, istenmesi halinde kalabileceğini söyleyen Cihat Arslan'ın, Orduspor'un teklifi üzerine yeşil kırmızılı yöneticileri aradığı bildrildi. Kulüpteki geleceğiyle ilgili konuşmak isteyen genç teknik adamın, henüz muhattap bulamadığı belirtildi. Arslan ayrılırsa, Karşıyaka'nın son haftaya kadar Süper Lig şansını sürdürmesin sağlayan ekibin hemen hemen hepsi ayrılmış olacak. Onur Türk ve gençler haricinde sözleşmesi süren futbolcusu bulunmayan Karşıyaka, 6 Haziran'daki genel kurulun ardından ilk iş olarak teknik adam arayışına girecek.

330 BİN TL ALACAĞI VAR

Orduspor'un devreye girmesiyle Karşıyaka'daki geleceği iyice belirsizleşen teknik direktör Cihat Arslan'ın, sözleşmesinde yazan 390 bin TL'nin sadece 60 bin TL'sini tahsil edebildiği açıklandı. Kalan 330 bin TL'nin bir kısmının da, iç sahada alınan mağlubiyetler öne sürülerek ödenmemesi de gündeme geldi. Alacakları için TFF'ye başvurmayacağını belirten Arslan'ın, yönetimin ilgisizliğinin sürmesi durumunda, ayrılık kararı almasına kesin gözüyle bakılıyor.