TFF 1. Lig 30. hafta maçında düşme hattından kurtulmak isteyen Giresunspor'u sezonun en iyi futbolundan birini oynayarak, Gohou (2), Emin, Dilaver, Caner ve Huzeyfe'nin golleriyle 6-1 yenen Yeşil-siyahlılar sezonun bitimine 4 hafta kala rahat bir nefes aldı. Bu sezon kendi sahasında Sakaryaspor'u 4-0'lık sonuçla yenen Horozlar, en farklı galibiyete Giresunspor galibiyetiyle imza attı. Bu galibiyetle düşme hattının en üstünde bulunan Giresunspor ile arasındaki puan farkını ligin bitimine 4 hafta kala 9 puan açan Yeşil siyahlılar, düşme korkusunu da üzerinden iyice attı. Denizlispor son 2 maçta 9 gol atıp 1 gol yerken, sezonun ikinci maçının ardından ilk defa averajını da artıya getirdi. 6 gollük galibiyetle ligin en fazla gol atan 3.takımı durumuna gelen Denizlispor'da teknik heyet ve futbolcular galibiyeti, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara armağan etti.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, her iki takım için de çok önemli olan maçı farklı kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bu kadar farklı bir galibiyeti biz de beklemiyorduk. Oyuncularım kazanmak için üzerine düşeni harfiyen yerine getirdiler. Son haftalarda hem içeride hem de deplasmanda çok iyi mücadele ediyoruz. Futbolcularım her hafta üstüne koyarak oynuyorlar. Bunun sonucunda da iyi bir çıkış yakaladık. Aldığımız bu galibiyet ligin bitimine 4 hafta kala bizi iyice rahatlattı.

Bundan sonraki haftalarda da çıkışımı sürdürmek istiyoruz" dedi. Denizlispor'daki görevine devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığını belirten Özköylü, "Mayıs ayında kongre var. Denizlispor'da kalıp kalmayacağım ile ilgili karar sadece benimle ilgili değil. Yönetimin vereceği karar da önemli. Ancak Denizli kenti bu takıma sahip çıkmalı. Çünkü Denizlispor çok iyi bir takım ve daha iyi yerlere layık" dedi.