Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, galibiyetlerin ardından rahat bir nefes alırken olağan genel kurul için tarih de belirlendi. Yeşil-siyahlılar, olağan genel kurulu 12 Mayıs tarihinde Polisevi'nde yapacak. Çoğunluk sağlanamaması durumunda olağan genel kurulun 21 mayıs tarihinde yapılacağı bildirildi. Denizlispor Başkanı Yurdal Duman, "Aynı ekipte yer aldığımız eski başkanımız Hasan Kıbrıslıoğlu'nun istifasından sonra giydiğim ateşten gömleğin hakkını verdiğimi düşünüyorum. Şimdilik adaylık için bir şey söylemekistemiyorum. Genel kurula kadar sürprizler olabilir.Biz Denizlispor için sorumluluktan kaçmayız ancak ille biz olacağız diye de ısrarımız yok. Bizim amacımız güçlü bir yönetimin gelerek Denizlispor'u şampiyon yapması" dedi.

Gelecek sezon için şimdi konuşmanın anlamının olmadığını belirten Duman, "Biz Osman hocamızla sözleşmesinin uzatılmasını meselesini genel kurul sonrasına bıraktık. Hangi yönetim gelirse kiminle çalışacağına, kimleri transfer edeceğine kendisi karar versin" diye konuştu.
Öte yandan Denizlispor haftasonu oynayacağı Akhisar Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor. Play-off için umutlarını devam ettiren Denizlispor'da teknik direktör Osman Özköylü, taraftarların da desteğiyle bu zorlu maçı kazanmak istediklerini söyledi.