Denizlispor'un, sahasındaki puan kaybı Adanaspor maçıyla devam ederken, Yeşil-Siyahlılar şampiyonluk yarışında da rakiplerinin gerisinde kalmaya başladı.

Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Güller, sıkıntılı olduklarını belirterek, "Böyle maçları anlatmak çok zor. İki puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada kazanmamız lazımdı. Bunu başaramadık. Herkesten özür diliyoruz. Sonucun böyle olacağını hiç düşünmemiştik. Oynanan oyun ve kazanma arzusu bunu değerlendiremedik. Golü yedikten sonra ve rakibimizin 10 kişi kalmasından sonra fazla bir şey söylemek mümkün değil. İkinci yarıya kazanma isteğiyle çıktık bunu başaracak gücümüzün de olduğunu biliyorduk. Yakaladığımız pozisyonlardan sadece birini değerlendirebildik. Maçı kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı. Taraftarlarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için çok üzgünüz" dedi.


Radikal kararlar alınacak


Takımının iç saha konusunda sıkıntı yadığını ve bunu aşmakta zorlandıklarını sözlerine ekleyen Serhat Güller, "Denizlispor camiası birlik beraberlik içinde olursa hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Radikal kararlar almamız gerektiğini biliyoruz. Bunu yaptığımızda bundan sonraki dönemde taraftarlarımızın önüne daha rahat çıkacağımıza inanıyorum. Hiçbir futbolcu Denizlispor'dan üstün değil. Biz takımı şampiyon yapabilecek ruha sahip futbolcular istiyoruz. Aldığı paranın hakkını veren ve formasını terleten oyunculardan kurulu bir takım istiyoruz. Şapkamızı önümüze alıp bazı kararlar almamız gerekiyor" şeklinde konuştu.