Denizlispor, zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyen Boluspor karşısında son iki maçındaki çıkışını sürdürmeye çalışacak.
Ligin ilk 10 haftalık bölümünde hayal kırıklığı yaşayan ve düşme hattına gerileyen Yeşil-Siyahlılar, Güngörenspor ve Giresunspor deplasmanından aldığı 6 puanla rahat bir nefes aldı. Düşme hattının bir üst sırasına yükselen ve en yakın rakibi Sakaryaspor ile arasındaki puan farkını 4'e çıkaran Denizlispor, zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Boluspor'u puansız göndermeye çalışacak.

Haftalardır sakatlığı sebebiyle oynayamayan tecrübeli oyuncu Koray Çölgeçen'in iyileşmesi moralleri düzeltirken, Güray, Furkan ve Yasin'in durumlarının maç günü belli olacağı öğrenildi. Kaleci Evren ve Kenan Şahin de sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.
Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, son haftalarda yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini belirterek, "Güngörenspor ve Giresunspor galibiyetleriyle kötü gidişimize son verdik. Boluspor maçı her iki takım için de büyük önem taşıyor. Biz çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Bu zorlu maçta taraflarlarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.