PTT 1'inci Ligi'nde Göztepe, kendi sahasında Adana Demirspor'a 0-2 mağlup oldu.
4'üncü dakikada kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden kazanılan serbest vuruşta Dilaver topun üstünden atladı, Mithat sert vurdu, Şener gole izin vermedi.
20'inci dakikada İrfan sol kanattan kesti Erçağ arka direkte kafayı çaktı Kazım'dan dönen topu yine Erçağ tamamlamak istedi, top direğe çarpıp auta çıktı.
30'uncu dakikada Halil sağ çaprazdan ortaladı, Şaban'la birlikte defansın arkasına sarkan Ali Kuçik'in şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Hakem Özgür Yankaya ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.
38'inci dakikada İrfan serbest vuruşu ceza alanına doldurdu Erçağ'ın kafa şutunu kaleci Kazım kontrol etti. 
50'inci dakikada Juninho ceza yayı önünden çok sert vurdu, Kazım uçarak topu köşeden kornere çeldi.
68'inci dakikada Dilaver ceza sahasında Erman'la girdiği mücadelede yerde kaldı. Göztepeli futbolcular penaltı beklerken Hakem Özgür Yankaya oyunu devam ettirdi.
71'inci dakikada Özgür sağ kanattan ortaladı, Erçağ ön direkte topu kafayla ağlara yolladı: 0-1.
90+3'üncü dakikada Juninho'nun ortaladıgı topu Erçağ şık bir vuruşla filelere gönderdi: 0-2. Maç bu sonuçla tamamlandı. n HM

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Özgür Yankaya (5), Bahtiyar Birinci (5), Nihat Samuk (5)
GÖZTEPE: Kazım (4)- Hamza (4), Fatih Yiğen (4), Veli (5), Rodrigues (4), Ali Kuçik (5), Mithat (4) (Dk.56 İlhan 4), Weeks (5), Halil (5), Dilaver (6) (Dk.79 Yasin 4), Şaban (4) (Dk.70 Buval 4)
ADANA DEMİRSPOR: Şener (5)- Özgür (7), Burak (6), Elhassan (5) (Dk.41 Berat 6), Kerem Can (5), Erçağ (7), Hüseyin (5), Erman (6), Samed (5) (Dk.72 Murat 5), İrfan (6) (Dk.90+1 Emre Hasan), Juninho (7)
GOLLER: Dk.71 Erçağ, 90+3 Juninho (Adana Demirspor
SARI KART: Hüseyin (Adana Demirspor)

"Bazı oyuncularıma kırgınım"

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Kemal Kılıç, bazı oyuncularına kırgın olduğunu söyledi. Kılıç, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ligde ilk devrenin son 2 maçını kazanmayı hedeflediklerini, ancak bunun ilk aşaması olan Adana Demirspor maçını puansız tamamladıklarını söyledi.
Oyuna kötü başladıklarını ifade eden Kılıç, "İlk 30 dakikalık bölümde rakibimize 3-4 çok net pozisyon verdik. Daha sonra ilk yarının son 10 dakikalık bölümünde 3 net pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda kontrolsüz hücum yaptık. Organize olmayan hücum girişimlerinde bulunduk. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum, haklı bir galibiyet aldı. Taraftarımızın üzüldüğü kadar ben de üzülüyorum. Onlar bizi kötü durumda olmamıza rağmen destekliyor. Ancak herkes bilsin ki, Göztepe'ye oyun ve skor olarak yakışan bir takım oluşturacağız" dedi.
Kılıç, Göztepe camiasına yakışanı yapacaklarını vurgulayarak, "Devre arasında takviye tabii ki olacak. Takımda kim gider, kim kalır son maçtan sonra karar vereceğiz. Ancak bazı oyuncularıma kırgınım" diye konuştu.

Tavşanlı'dan puanla döneceğiz

Kılıç'ın ardından konuşan Ali Kuçik ise, "İlk yarıya iyi başlamadık. İlk yarının sonlarında girdiğimiz pozisyonları değerlendireblseydik skor böyle olmazdı. Önümüzde çok önemli bir Tavşanlı Linyitspor maçı var. Bu maçı kazanıp çok iyi bir kamp dönemi geçirip. İkinci yarının en iddialı takımı olmak istiyoruz" dedi.
Theo Weeks ise, "Kendi sahamızda taraftarımızın önünde bu maçı kazanmak istiyorduk. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Taraftarımızı üzdüğümüz için özür diliyoruz. İlk yarının son maçını kazanıp ikinci yarıya umutla başlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.