Daha önceki yıllar düşme barajının 37'ye kadar çıktığı hesap edilirse Aslan'a en az 4 puan daha lazım. Fikstür ise hayli zor görünüyor.


Dibe vurdular


Süper Lig’in 2. yarısındaki deplasman maçlarına göre yapılan puan cetvelinde Galatasaray son sırada yer aldı.

Ligin 2. devresinde çıktığı 5 dış saha maçında sırasıyla Bursaspor, Gaziantepspor, Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü ve M.P.Antalyaspor karşısında 5 yenilgi alan ve 3 gol atıp, 12 gol yiyerek eksi 9 averaja ulaşan Aslan, 2010-11 sezonunun 2. yarısında deplasmanların en kötü takımı oldu.

GALATASARAY YENİLGİLERLE TARİHE GEÇTİ


Spor Toto Süper Lig'de deyim yerindeyse dibe vuran Galatasaray, aldığı yenilgilerle de tarihe geçti.

Ligde 14. mağlubiyetini gören sarı-kırmızılı takım, ligin bitmesine henüz 7 hafta kala, “Üç Büyükler” içerisinde bir sezonda en çok yenilgi alan takım rekorunu kırdı

Bu akşam deplasmanda Madical Park Antalyaspor'a 3-0 yenilerek, ligde 14. mağlubiyetini gören sarı-kırmızılı takım, ligin bitmesine henüz 7 hafta kala, “Üç Büyükler” içerisinde bir sezonda en çok yenilgi alan takım rekorunu kırdı.

Galatasaray, ligde önceki hafta sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek, ezeli rakibinin bir sezondaki 13 maçlık yenilgi rekorunu egale etmişti.

“Üç Büyükler”de Fenerbahçe, 1987-1988 sezonunda toplam 13, Beşiktaş ise 1997-1998 sezonunda 12 yenilgi almıştı.

Manisa’ya da yetişti

Galatasaray’ın bu sezonki performansının ne durumda olduğunu anlamak için puan cetvelindeki bir başka çarpıcı nokta da Aslan’ın aldığı yenilgi sayısı. Küme düşme hattındaki Kasımpaşa, Konyaspor ve Bucaspor’u bir kenara koyarsak, 14 yenilgili tek takım Manisaspor. Ancak Tarzanlar da puan açısından Sarı-Kırmızılılar’ın 2 puan önünde.