PFDK’den minimum bir maç ceza alacak Kemal Kılıç, Sarı kırmızılılar açısından önemi artan Karşıyaka randevusunda yedek kulübesine ve soyunma odasına giremeyecek. Kemal Kılıç Kalbindeki sorun nedeniyle geçirdiği ameliyat ve arka arkaya aldığı cezalar yüzünden altıncı kez takımından ayrı kalacak.

Göztepe’de, Furkan, Dilaver ve Ali Bilgin’in sakatlıklarına Paulinho ve Halil’in de eklenmesi ayrıca moralleri bozdu. Sezonu kapatan Furkan’ın dışındaki diğer dört ismin pazar akşamına yetişip, yetişmeyeceği belirsiz. Adanaspor’un ikinci golünde büyük hatası bulunan kaleci Ferhat’ın da çok üzgün olması, teknik Kadroyu düşündürüyor, Teknik kadronun, salı gününden itibaren takımı Kuşadası’nda kampa alacağı öğrenildi. Derbinin sezonu kurtarma maçı olacağını belirten Kılıç, "Kazanırsak toparlanacağımızı biliyoruz" dedi.

SON DAKİKA KABUSU

Adanaspor deplasmanında 86'ıncı dakikada yediği golle yıkılan Göztepe’de, ilk yarı ve maç sonunda rakip golcülere engel olamamanın sıkıntısı, sarı kırmızılı taraftarları isyan ettirdi. Göztepe, puansız terkettiği müsabakalarda, Samsunspor’un 89, Denizlispor’un 86, Karşıyaka’nın 89, Manisaspor’un 46, Adana Demir’in 89, Boluspor’un 90, Çaykur Rize’nin 46, 88 ve 89, son olarak Adanaspor’un 86’ncı dakikalarda bulduğu gollere engel olamadı.