Suat Kaya'nın görevde olduğu 9 lig 1 kupa maçında 17 gol kaydeden sarı kırmızılı ekip, Metin Diyadin yönetiminde çıktığı 6 lig 1 kupa maçında 7 gol sevinci yaşayabildi. Cizrespor, Pazarspor ve Gümüşhanespor maçlarını golsüz bitiren Göztepe, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (2-0), Düzyurt (2-0), Ankaragücü (1-1) ve Körfez Birlikspor (2-1) karşılaşmalardında rakip ağları sarsabildi.

Göztepe'nin ligde attığı 22 golün 7'sinde imzası bulunan santrfor Timur Kosovalı da Metin Diyadin'le birlikte gol orucuna girdi. Metin Diyadin'in görev yaptığı hiçbir maçta gol atma başarısını gösteremeyen 24 yaşındaki Timur'un gol hasreti 7 maça çıktı.

Timur, pazar günü deplasmanda oynanan Gümüşhanespor maçında da yedek soyundu, ilk kez bir müsabakaya sonradan dahil oldu. Göztepe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Mustafa Tiryaki ise Gümüşhanespor maçında kadroya dahi giremedi. Tecrübeli oyuncu, 14 haftada gol atma başarısını da gösteremedi.

DİYADİN: "HÜCUMDA ETKİSİZ KALDIK"

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, gol yollarında büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtirken hücum varyasyonlarını bir türlü yapamadıklarını söyledi, "Gol yollarında sıkıntı yaşadığımızı kabul ediyorum. Ligde ilk yarının bitimine 2 hafta var ve bu süreyi hasarsız bitirmek istiyoruz. Devre arasında özellikle hücum hattı için çalışmalarımız olabilir" dedi. Timur, Mustafa ve Samed'de düşüş olduğunu söyleyen Metin Diyadin, "3 oyuncum mutlaka toparlanacaktır. Onlara inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Gümüşhanespor mücadelesinin 74'üncü dakikasında tribüne gönderilen Diyadin, Disiplin Kurulu'na sevk edilecek.

HALİL VE TAHİR HAFTAYA ZOR

Göztepe'de Gümüşhanespor maçında sakatlanan Halil ile Tahir'in durumlarının ciddi olduğu açıklandı. Halil'in sağ arka adalesinden, Tahir'in de sol bileğinden sakatlandığını belirten Metin Diyadin, "İki futbolcumun bu hafta oynayacağımz Kırklarelispor maçında sahada olması zor" dedi. Halil ve Tahir'i zorunlu olarak oyundan çıkardığını da anlatan Diyadin, "Gümüşhanespor maçının 33'üncü dakikasında Halil'i 52'nci dakikasında Tahir'i çıkarmak durumunda kaldım. Bu da tüm planlarımı bozdu" diye konuştu.