Vali Yardımcısı Fazlı Akgün’ün yönettiği toplantıya Göztepe Başkan Vekili Sabri Sadıklar ve Karşıyaka Futbol Şube Yöneticisi Murat Polat ile emniyet, jandarma ve Futbol Federasyonu temsilcileri katıldı.

Karşıyaka taraftarlarına Mersinli tarafındaki kale arkasında, ilk yarıdaki derbide Göztepeliler kadar 4200 kişilik kontenjan ayrılacak. Yeşil kırmızılılar, 14.00’te Karşıyaka Çarşı’da toplanıp kendilerine özel tahsis edilecek İZBAN trenleriyle Salhane İstasyonu’na gelip, oradan yürüyerek stada geçecek. Saat 16.00’ya kadar tribüne alınacak Karşıyakalılar'ın deniz yolunu kullanıp Alsancak üzerinden maça gelmesine izin verilmeyecek.

Ana kapı ve İZULAŞ Garajı tarafından stada girecek Göztepeli futbol severler de saat 16.00’dan itibaren stada alınacak. Kapalı tribünün Mersinli tarafında 1200, açık tribünün Mersinli tarafında ise 1750 kişilik bölüm boş bırakılacak. Tribünleri ayıran çitlere branda gerilecek. Statta 2500 polis, 300 özel güvenlik görevlisi bulunacak. Kesici, yanıcı, madde bulunduranlar hakkında 6222 sayılı yasa gereğince işlem yapılacak. Alkollü şahıslar tribüne alınmayacak. Stat çevresinde alkol satışı maç günü yasaklanırken, bitiş düdüğünün ardından stadı önce ev sahibi terkedecek.