Kapalı tribünün Mersinli tarafında, iki kulüp taraftarı arasında yaşanabilecek olayların önüne geçmek için 1200 kişilik tampon bölge oluşturulacağı için bu bölümdeki biletler A ve B olarak ikiye ayrıldı. Kapalı Tribün A bileti alanlar, protokolün solunda kalan, Mersinli tarafına, B bileti alanlar ise protokolün sağında kalan Sanayi tarafına girecek. Kapalı B bileti olanlar, A kısmına kesinlikle alınmayacak.

Sarı kırmızılı taraftarlar, Göztepe Store’lardan biletlerini almaya başladı. Karşıyaka’ya ayrılan 4200 bilet ise yarın 11.00'de Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nde satışa çıkacak.

GÖZTEPE'YE SAKATLARDAN MÜJDE

Karşıyaka’yla pazar günü oynayacağı derbiyi kurtuluş maçı olarak gören Göztepe’de sakatlığı bulunan futbolculardan iyi haber geldi. Adanaspor deplasmanına götürülmeyen Ali Bilgin, Dilaver ve grip olan Ergin tamamen iyileşti. Arka adalesinde sıkıntısı olan Halil’in de pazar akşamı oynayabilecek durumda olduğu açıklandı.

Göztepe’de belindeki problem yüzünden iki hafta daha sahalardan uzak kalacak kaleci Kazım ile dizindeki sakatlığı ciddi olan Paulinho dışında eksik kalmadı. Kuşadası kampını yönetimin isteğiyle iptal eden teknik direktör Kemal Kılıç’ın, takımın moralini artırmak ve motive etmek için büyük çaba harcadığı bildirildi.