Başkan Hüseyin Altınbaş'ın, hiçbir oyuncu için bonservis ödememeyi kararlaştırdığı belirtildi. Geçen sezon kadroda kiralık olarak forma giyen kaleci Tolgahan, Hasan Türk gibi isimlere bonservislerini kendileri almaları durumunda kapılar açılacak.

Altınbaş'ın yakın çevresine, mevcut kadroya bu ligin üzerinde ücretler verdiklerini anlatırken, "Bizim kadar ücret veren başka takım yok. Ligde bonservisle de transfer yapılmıyor. Kulüp olarak itibarımızı bozmayız, başka kulüpler yıllarca oyuncularını bekletirken biz ücretleri tam ödüyoruz. Onlar da bunun karşılığında indirim yapacak" dediği ifade edildi. Başkan Altınbaş, Süper Lig takımlarının takibinde olduğu Halil ve diğer oyunculara gelecek tekliflere açık olduğu belirtildi. Göztepe'de görüşmeler 14 Haziran haftası başlayacak.

AÇILIŞ ERTELENDİ

Göztepe, Urla Tesisleri'nin açılışını 14 Haziran'daki kuruluş yıl dönümü törenlerini erteledi. Sahalar ve kaba inşaatın hazır olduğu tesiste kamp merkezinin içinin yapımı ve çevre düzenlemeleri sürüyor. Açılış sezon öncesi yapılacak. Tesisin yüzde 90 oranında hazır olduğu, yeni sezonda sarı kırmızılıların burada çalışacağı belirtildi.