Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Tarsus İdmanyurdu galibiyetiyle 5. maçını da kayıpsız geçen Göztepe, son 2 haftaya lider Giresunspor'un 4 puan gerisinde girdi.

Ligde 4. teknik direktör Suat Kaya ile yoluna devam eden Göztepe, Kaya'nın takımın başında çıktığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligi zirvede bitirecek ekibin play-off doğrudan PTT 1. Lig'e yükseleceği ligde lider Giresunspor'un 4 puan gerisinde bulunan Göztepe, son 2 haftada deplasmanda Pendikspor ve İzmir'de Turgutluspor'la karşılaşacak.

Sarı kırmızılı ekibin 4 puan gerisinde yer aldığı lider Giresunspor, gelecek hafta deplasmanda 3. sıradaki Hatayspor'la karşılaştıktan sonra play-off mücadelesi veren Yeni Malatyaspor'la Giresun'da mücadele edecek. Sezon sonunda Göztepe ile Giresunspor'un olası puan eşitliği halinde iki takımın genel averajları sıralamalarını belirleyecek.

Ligde üst üste 5. galibiyetini alan Göztepe, en son 2008-2009'da 3. Lig Yükselme Grubu'nda 7 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Tarsus İdmanyurdu karşısında takımının tek golünü kaydeden Volkan Altın, bu sezon Tokatspor maçının ardından 2. kez gol sevinci yaşadı.