Göztepe Rotary Kulübü, Kasım Ayı olağan toplantısını Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde yaptı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkanlığını Ali Rehai Kızıltan’ın yaptığı Göztepe Rotary Kulübü üyeleri daha sonra Şahin Tepesi Restoran’da kahvaltı yaptı. Burada kulüp üyelerine Bornova Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgilerin yer aldığı bir sunum yapan Başkan Sındır, sorulara da yanıt verdi. Kahvaltının ardından Bornova Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yeralan Dramalılar Köşkü Bornova Kent Arşivi ve Müzesi ile kısa süre içinde tamamlanarak hizmete açılacak Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’ni üyelerle birlikte gezen Başkan Sındır, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Göztepe Rotary Kulübü Başkanı Ali Rehai Kızıltan, Bornova’da yapılan çalışmaları büyük bir beğeniyle takip ettiklerini belirterek, “Bornova’da yapılan belediye hizmetleriyle İzmir’in yüzakı olmuş ilçelerden biri haline geldi. Yaptıkları çalışmalar nedeniyle Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı kutluyoruz. Dramalılar Köşkü’nün kente kazandırılması, Yeşilova Höyüğü kazılarından çıkan eserlerin hemen yanıbaşında yükselen ziyaretçi merkezinde görülebilecek olması Bornova’nın farkını yansıtan çalışmalar” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da Göztepe Rotary Kulübü üyeleriyle biraraya gelerek Bornova’nın geldiği noktayı anlatmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.  Başkan Sındır, “İlçemizde yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların beğenilmesi de bizim için en büyük sevinç kaynağı” dedi.