Kaya Termal Otel’deki geceye Başkan Hüseyin Altınbaş, teknik direktör Özgür Zengin, idareciler, eski başkanlar, eski yöneticiler, sporcular, sosyal medya ve taraftar temsilcileri katıldı. Başkan Hüseyin Altınbaş yaptığı konuşmada, "Benim olmazsa olmazlarım camiamızla bütünleşme, tesisleşme, altyapı ve sportif başarı" dedi. Göreve geldiği günden bu yana her kesimle fikir alışverişinde bulunduğunu hatırlatan Başkan Altınbaş, şöyle devam etti:

"En doğru kararları almak istedim. Tesis sıkıntısına yoğunlaştık. Camiamızla tek yumruk olmak istiyoruz. Ben kağıt üzerinde başkan, aslında herkes gibi Göztepe neferiyim. Geçen yıl 12 Mayıs’taki Linyitspor maçı hepimiz için ders oldu. Sağlam ağaçlar sert rüzgarlarla büyür. Omuz omuza engelleri aşacağız. Birliktelik fotoğrafı büyüyecek. Tüm unsurlarımızla Süper Lig’e hazırız."

HELAL SANA GÖZTEPE

BU sezon her maç öncesi okul ziyaretleri yapan, geçen hafta Karşıyaka Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki miniklerle bir araya gelen Göztepeli futbolcular yaşlıları da unutmadı. Sarı kırmızılılar, Turgutluspor derbisi öncesi Yeşilyurt’taki İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet edip şarkılar söyleyen futbolcu ve teknik heyet, "Turgutlu maçı öncesi bizden dualarını eksik etmeyin" dileğiyle merkezden ayrıldı.