Daha önce Bandırmaspor'un Gölbaşıspor'a yenildiği, İnegölspor'un Altay'la berabere kaldığı 12'nci haftada Pazarspor'a mağlup olan Göztepe, son 2 haftada yine aynı senaryoyu yaşadı. 15'inci haftada Gümüşhanespor ile golsüz berabere kalan Göztepe, Bandırmaspor'un Sarıyer yenilgisi ile İnegölspor'un Bugsaşspor deplasmanındaki 2 puanlık kaybını lehine çeviremedi. Kırklarelispor deplasmanına mutlak galibiyet için giden Göztepe, Bandırmaspor ile İnegölspor'un berabere kaldığı 16'ıncı haftayı da 3 puan alamadan bitirdi.

Teknik direktör Metin Diyadin, Kırklarelispor maçında kaçan galibiyeti gördükleri kırmızı karta bağladı. 71'inci dakikada rakibine tekme atan İsa'nın oyundan atılmasının takımı olumsuz etkilediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Kırmızı kartın ardından gardımız düştü. İsa'ya gereken cezayı vereceğiz" dedi.

Bu hafta konuk edecekleri Nazilli Belediyespor'u mutlaka yenmeleri gerektiğine değinen Diyadin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bandırmaspor ve İnegölspor'un puan kaybettiği haftaları iyi değerlendiremedik. Olası bir liderliği kaçırdık. Nazilli Belediyespor'la ilk yarının son maçına çıkacağız. Devreyi olabildiğince zirveye yakın bir konumda bitirip, transferde yapacağımız takviyelerle ikinci yarıya daha güçlü girmeyi planlıyoruz."

METİN YİNE SAKATLANDI

Göztepe'de sezon boyunca başı sakatlıklardan kurtulmayan Metin Depe, Kırklarelispor maçını da tamamlayamadı. Sol kasığından yırtık olan ve tedavisi yeni biten tecrübeli stoper, 31'inci dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Teknik direktör Metin Diyadin'de oyuncunun sakatlığının nüksettiğini söyledi. Maç başında sol kanatta Furkan'ı oynatmayı düşündüğünü belirten Diyadin, "Ancak müsabakanın başlamasına 5 dakika kala Furkan sakatlandı. Mecburen on bire Ali'yi yerleştirdim" ifadelerini kullandı.