Sarı kırmızılı ekibin bu sezon rakip filelere gönderdiği 58 golün 26'sında imzası bulunan Şaban ve Cihan'ın sözleşmeleri sona ererken, sezon başında Beşiktaş'tan kiralanan Hasan Türk ile devre arasında Nazilli Belediyespor'dan kiralık gelen Tunç Murat ise kulüplerine döndü. Yönetim teknik direktör Suat Kaya'nın talepleri doğrultusunda yeni bir hücum hattı kuracak.

27 golle Göztepe'yi grubun en az gol yiyen takımı yapan savunmanın sigortası olan kaleci Tolgahan'ın Adanaspor'dan kiralık sözleşmesi sona ererken, stoperler Aytek, Sabutay ve Fatih'in mukavelesi bitti, Fenerbahçe'den kiralanan ön libero Berkay da kulübünün yolunu tuttu. Sarı kırmızılılarda Hasan Türk, Tunç Murat, Berkay ve Fatih'le yeniden anlaşılması beklenmiyor. Devre arasında alınan, Suat Kaya döneminde gözden düşen Alper ile Hasan Ali'nin ismi de gönderilecekler arasında geçiyor.

2 HAFTA İZİN

Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, Hatayspor'la oynanan yarı final maçı sonrası takımla vedalaştı. Teknik direktör Kaya'dan gidecek kalacak oyuncuların listesini alan Başkan Altınbaş futbolculara, "Hepimiz çok üzgün ve yorgunuz. Tatilinizi yapıp 2 hafta dinlenin. Tatil bittikten sonra sizinle yeni sezonla ilgili görüşeceğiz" dedi. Altınbaş, İstanbul'a giderek sezonla ilgili değerlendirmelere başladı. Başkan, 14 Haziran'daki kuruluş yıldönümü kutlamaları ve Urla Tesisleri'nin açılışı için İzmir'e dönecek.