Sarı kırmızılıların kalesini 24 maçta koruyan Ferhat 29 gol yedi. Geçmişte Hacettepe, Eskişehirspor ve Karabükspor’da şampiyonluklar yaşayan Ferhat, özellikle Adanaspor ve Çaykur Rizespor deplasmanları ile Karşıyaka derbisinde yediği gollerle eleştirildi.

Ferhat’ın sakatlandığı dönemlerde eldivenleri devralan Kazım ise sekiz maçta 9 kez kalesinde göl gördü. Sahaya çıktğı sekiz karşılaşmada, sadece Tavşanlı Linyitspor ve ikinci yarının ilk haftasındaki Kartalspor maçlarında gol yemeyen Kazım’ın kaleye geçtiği müsabakalarda Göztepe iki galibiyet, iki beraberlik, dört yenilgi aldı. Kazım’ın Önceki gün 1461 Trabzonlu Mustafa Tiryaki’nin şutunda yediği gol, taraftarlara saç baş yoldurdu.

BİREYSEL HATALAR


Son üç haftaya düşme hattındaki rakipleri Tavşanlı Linyitspor’un 2, Kartalspor’un ise 3 puan üzerinde giren 34 puanlı Göztepe’nin teknik direktörü Kemal Kılıç, şunları söyledi:

"Boş kaleye atılamayan goller, kaçan penaltılar ve hatalı goller, puan kaybına yol açıyor. Rahatlama fırsatını hep elimizin tersiyle itiyoruz" dedi. Tecrübeli teknik adam, "Futbolda hata olur. Ancak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor (D) ve Tavşanlı Linyitspor’la oynayacağımız son üç maçta böyle bir lüksümüz olmayacak. Özellikle bu haftaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı final niteliğinde."