Geride bırakttığımız sezon rakip fileleri 15 kez sarsarak takımın skor yükünü çeken Şaban'ın Mersin İdmanyurdu ile Karabükspor'un listesinde olduğu bildirilirken, Halil Akbunar'a ise Süper Lig'in yeni takımlaından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ilgilendiği öğrenildi.

PTT 1'inci Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e dönen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un geçen sezon da peşinden koştuğu Halil'in transferini bu kez bitirmeye kararlı olduğu belirtildi. Göztepe ile sözleşmesi Mayıs 2016'ya kadar devam eden genç futbolcu için daha önce gelen tekliflere kulağını kapatan Başkan Hüseyin Altınbaş'ın bu defa nasıl bir tutum takınacağı merak ediliyor.

PFDK'DAN CEZA YAĞDI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Hatayspor karşılaşmasında çirkin ve kötü tezahüratın bu sezon 6. kez gerçekleşmesi nedeniyle Göztepe'ye 1 maç seyircisiz oynama ve 65 bin TL, belgelerin haksız kullanılması nedeniyle 20 bin TL, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle de 8000 TL ceza kesti. Yönetici Ahmet Dündar'a hakeme hakaretten 180 gün hak mahrumiyeti, belgelerin haksız kullanılması nedeniyle 19 bin 500 TL, görevli Emin Yıldız'a belgelerin haksız kullanılması nedeniyle 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Sarı kırmızılılar toplam 112 bin 500 TL ceza alırken, belgelerin haksız kullanılması olayının akreditasyon kartlarından kaynaklandığı öğrenildi.