Pazar günü Manisa'da Samsunspor'u ağırlayacak sarı kırmızılar ardından deplasmanda Boluspor ve 1461 Trabzon ile karşılaşacak. Bu maçlardan çıkacak sonuçlar ise hem takımın sıralamadaki yerini hem de teknik direktör Metin Diyadin'in geleceğini netleştirecek. Göztepe'nin kalan maçlarda kolay puan vermeyeceğini söyleyen Metin Diyadin, "Bu periyotta Samsunspor maçıyla yeni bir sayfa açacağız. Göztepe asla yarıştan kopmayacak" dedi.

Üst üste kaybedilen Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka maçlarının moral bozukluğunu atlattıklarını ifade eden Metin Diyadin, "3 maçtan önemli dersler çıkardık. Elbette çok üzüldük ama telafi etmesini de biliriz. Devre arasına kadar 6 maçımız var. Hedef yeni yıla ilk 5 içinde girmek. Bunu başarırsak sezon sonu şampiyon olma ihtimalimiz bir hayli artacaktır" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor maçında oynatmadığı George Leroy'un sakat olduğunu belirten Metin Diyadin, "Leroy cezası nedeniyle Karşıyaka derbisinde görev alamadı. Akhisar Belediyespor maçı öncesi de darbeye bağlı sakatlık yaşadı. Adalesinde zorlama olan oyuncuyu riske etmedim. Samsunspor maçına yetişecek" dedi.