Altay’ı çok seven ve başarısızlığa üzülen insanların protestosuna karşı hoş görülü olduğunu vurgulayan Başkan Hızlıok, "Elbette kim olduğu bilinen provokatörler de dün tribündeydi. Bunlar beklenen olaylar. Ben bu seslere kulaklarımı tıkadım" diye konuştu.

Bu ayın sonunda yapılacak tüzük kongresinde, camianın bir araya gelme fırsatını bulacağını ekleyen Başkan Hızlıok, şunları söyledi:

"Orada herkes gelip kulübümüzün geldiği noktayı, sportif durumu zaten konuşacak. Ben de, bana yöneltilen tüm eleştirileri cevaplayacağım. İskenderun Demirçelikspor maçında beni istifaya davet eden insanlar kadar, göreve devam etmemin doğru olacağını söyleyenler ve destekleyenler de var. Kısa süre önce dile getirdiğimiz gibi, istifa gibi bir düşüncem yok. Göreve süremi tamamlayacağım, yapmam gereken işler var."

Sportif başarısızlıktaki etkenleri camianın iyi irdelemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Hızlıok, şöyle konuştu:

"Sezon başı Serhat Akın’ı alıp, 2'nci Lig’in en iyi transferini yaptık. Ama Eyüp deplasmanından sonra Serhat, 8 maç ceza aldı ve en iyi adamımızı kaybettik. Bize "Gençlerle oynayın" dediler, altyapı ağırlıklı takımla yola çıktık. Sonuçlar kötü olunca "Aman düşeriz, acil transfer' dediler. Korhan, Murat Uluç, Mehmet Yılmaz gibi nokta atışlar yaptık. Ama Korhan ve Murat Uluç da Serhat gibi üçer, dörder maç ceza aldı. Bazı olayların bizim dışımızda geliştiği de görülmeli."