Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok, futbolcularına karşı bütün vecibelerini yerine getirmiş, bütün vergi borçlarını ödemiş bir yönetim olarak kongreye gitmek istediklerini söyledi.

Hızlıok, "kulüpçü bir yönetim" olduklarını, Altay için yoğun mesai harcadıklarını anlattı. Bu ay, maç başı primleri, garanti ücretler ve diğer primler de dahil olmak üzere 500 bin liranın üzerinde ödeme yapmaları gerektiğini anlatan Hızlıok, bu ödemelerle ilgili çalışma yürüttüklerini, herhangi bir aksilik olmaması halinde 200 bin lirayı bulan maç başı primlerini en geç gelecek çarşamba futbolculara ödeyeceklerini kaydetti.
Hızlıok, "Allah nasip ederse futbolcularına karşı bütün vecibelerini yerine getirmiş, bütün vergi borçlarını ödemiş bir yönetim olarak kongreye gitmek istiyoruz. O hesap gününe öyle çıkmak istiyoruz. Çünkü bu kulübün artık macera yaşayacak durumu yok. Aralık ayında yapacağımız ödemelerden sonra lig sonuna kadar ufak tefek ödemeler dışında herhangi bir ödememiz kalmıyor. Nerede olduğumuzun herkes farkına varsın. Vergi borcunu benim kişisel borcummuş havasına kimse sokmasın. Futbolculara ödenecek paraları, bu kulübün çok geliri varmış da ödemiyormuşuz havasına kimse sokmasın. Kulübün şartları, durumu ortada. Hiçbir resmi geliri yok" dedi.