Bucaspor yönetiminin istifasını kabul etmediği Seyit Mehmet Özkan, kararından vazgeçmeyeceğini açıkladı. "Yeniden görev almam için şirketleşme kararı alınması yetmez. Aksiyon gerekir" diyen Özkan, "Lejyoner-profesyonel futbolculara karşı boynu bükük, dernek statüsüyle ve amatör yöneticilerle yönetilen kulüplerin ilerlemesine imkan yok. Bu apaçık ortadayken, çok hızlı hareket ederek aksiyon içine girmek gerekir. Yoksa, 'şirketleşme kararı aldık, gel' demekle çözüm üretilmiyor. Geçmişte bunlar söylendi ve artık yeni bir şey söylemenin zamanı geldi de geçiyor bile. Sadece Bucaspor değil, Türk futbolunun da gerçek ve tek çıkışı budur. Böyle bir oluşumun içinde olup olmamam da önemli değil. Önemli olan tek şey, Bucaspor'un girdiği bu ortamdan hızla uzaklaşmasıdır' diye konuştu.

Kendine 'Bucasporlu' diyen herksesin kulübüne sahip çıkması gerektiğinin de altını çizen Özkan, "Bunun tek çıkış yolu ise şirketleşerek dünyaya açılmaktır" vurgusu yaptı.

Bucaspor taraftar sitelerinden kendisine gelen olumlu tepkilere de yanıt veren Özkan, "Bütün genç ve gerçek Bucalıları selamlıyor ve hepsinin gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.