Tokatspor ve Niğde Belediyespor maçlarının kadrolarına alınmayan genç futbolcular, Niğde deplasmanına götürülmeyen cezalı Mustafa Aşan ve Zeki'yle birlikte tesislerde antrenmanlara başladı. Bu futbolcuların pazartesi gününden itibaren de yeniden takımla çalışacağı bildirildi.

Takıma dönmeleri düşünülmeyen İbrahim ve Behram'a ise 5'er gün izin verildi. Gözden çıkarılan 2 futbolcu U19 takımıyla birlikte çalışacak. Yeşil kırmızılılarda yönetim, geçen hafta prim kriziyle boykota başlayan takıma 16 Ekim'de oynanan Kırklarelispor maçının 2'şer bin TL'lik galibiyet primlerini dağıtarak Niğde maçı öncesi moral aşıladı.

SERİ İSTİYORLAR

Yaşadığı krizlere rağmen hafta içi taktik antrenmanı yapmadan çıktığı maçta Tokatspor'u 4-0 yenen Karşıyaka, yarın Niğde Belediyespor deplasmanında terleyecek. Niğde 5 Şubat Stadı'ndaki maç saat 13.30'da başlayacak. Yeşil kırmızılılarda kadro dışı kalan İbrahim Kaş, Behram, Battal, Ali Say ve Ali Kemal forma giymeyecek, Mustafa Aşan ile Zeki'nin cezaları sürüyor. Karşıyaka, Niğde'ye 19 kişilik kafileyle gitti. Yeşil kırmızılı takım, grupta 20 puanla, zirvenin 7 puan gerisinde üçüncü sırada bulunuyor.