Kaptan Mustafa Aşan'la salı günü telefonla görüştüğünü ve bir yerden para beklediklerini söylediğini dile getiren Başkan Altuğ, "Ancak istemediğimiz bir gecikme oldu ve paranın gelişi haftaya kaldı. Gelir gelmez dağıtacağız. Gelmeze bile, biz yönetim olarak gereğini yapacağız. Mustafa'ya bunları söyledim. Futbolcuların gelişmelerden haberi vardı" dedi.

Futbolcularının 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta lider Gümüşhanespor'la deplasmanda oynaşyacağı son derece kritik bir müsabaka öncesi gerçekleştirdiği bu eylemin Karşıyaka etiğine yakışmadığını sözlerine ekleyen Başkan Altuğ, şöyle devam etti:

"Biz bugüne kadar genç futbolcular için geçmişte yapılmayanları yaptık. Sezon başında hepsiyle sözleşme yenileyip peşinat belirledik, ücretlerini iyileştirdik. Bu eylemi yadırgadım. Sonuçta herkes yaptığını başkasına değil kendisine yapar."

LİDERE KARŞI

Spor Toto 2nci Lig Kırmızı Grup'ta son 3 maçı 7 puanla geçen 3'üncü sıradaki Karşıyaka, yarın deplasmanda namağlup lider Gümüşhanespor'la kozlarını paylaşacak. Gümüşhane Yenişehir Stadı'ndaki zorlu randevu saat 13.00'te başlayacak. Yeşil-kırmızılılarda olaylı Aydınspor 1923 derbisi sonrası aldıkları 7'şer maçlık cezaları devam eden Mustafa Aşan ve Zeki dışında eksik bulunmuyor.

Zirve yarışındaki en kritik deplasman öncesi peşinat ve primlerini alamayan futbolcuların yaptığı antrenman boykotuyla sarsılan Karşıyaka, 10'uncu haftaya 17 puanla başladı. Şu ana dek oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Gümüşhane'nin 21 puanı bulunuyor. Karşıyaka, rakibini yenerse liderlik mücadelesine yeniden ortak olacak. Mağlubiyet durumunda fark 7'ye çıkacak.